Stadion Catering

 

Kapteijns & De Vries Catering houdt zich voornamelijk bezig met evenementen catering zo verzorgen wij evenementen van 100 tot wel 25000 mensen. We zijn de vaste cateraar bij FC Oss, FC Eindhoven & Jong PSV. Bij deze voetbalclubs verzorgen wij tijdens alle thuiswedstrijden de publiekscatering. Daarnaast verzorgen wij ieder jaar de Open Dag van de Bereden politie te Boxtel.

 

TOP Oss

In het Frans Heesen stadion verzorgt Kapteijns & de Vries Catering de publiekscatering. Vanuit vaste verkooppunten in het stadion worden de mensen voorzien van “een natje en een droogje”.

 

FC Eindhoven

In het Jan Louwers stadion verzorgt Kapteijns & de Vries Catering de publiekscatering vanuit zowel een frietwagen als vaste verkooppunten.

 

Jong PSV

Gedurende de wedstrijden van Jong PSV welke in het Jan Louwers stadion worden gespeeld verzorgt Kapteijns & de Vries Catering de publiekscatering.

 

RKC Waalwijk

Tijdens de thuiswedstrijden van RKC Waalwijk is Kapteijns & De Vries Catering 3 seizoenen verantwoordelijk geweest voor de publiekscatering. Dit geldt zowel voor alle drank als het eten.